Preview Mode Links will not work in preview mode

I dag lyfter vi

May 30, 2021

Amina Manzoor gillade pandemier innan det var coolt. På ett professionellt plan, förtydligar vi innan någon hinner fultolka oss.
 
Som vetenskapsjournalist med inriktning på medicinrapportering, stod hon unikt välrustad när covid-19-pandemin slog ned som en bomb förra våren. Ändå blev det gångna året...


May 23, 2021

När linebackern Carl-Johan Björk gjorde den osannolika resan från Täby Flyers till Amsterdam Admirals i NFL Europe, väcktes drömmen om att ta sig hela vägen till att spela i NFL.
 
Och han lyckades nästan.
 
CJ knep en plats i tre NFL-lags träningstrupper: Dallas Cowboys, Green Bay Packers och Cincinnati...


May 16, 2021

Herman Geijer vet mer om zombier än de flesta. Inte minst om vad som krävs för att överleva när den oundvikliga zombieapokalypsen väl inträffar.
 
Visst, vi väntar fortfarande på just den farsoten, men befinner oss sedan över ett år mitt i en global pandemi. Vilka likheter ser Herman? Vad borde vi alla känna...


May 9, 2021

I mångas ögon handlar hälsa om att välja bort. Välj bort alkohol, välj bort socker, fett eller gluten. Välj bort lättja och förlustelser.
 
Krögaren Daniel Crespi gör tvärtom. Redan från barnsben har hans liv handlat om att söka efter och utforska livets goda, från odödliga rätter till fina viner,...


May 2, 2021

Just nu sänds den tjugonde säsongen av dokusåpan Robinson och vi bjöd in Joanna Swica från lag Syd!
 
Hur väl stämmer det vi tittare får se egentligen överens med vad deltagarna upplever? Och varför ville hon ens utsätta sig för det hårda livet på en karg ö utanför Haparanda?
 
Välkommen till avsnitt 22...