Preview Mode Links will not work in preview mode

I dag lyfter vi

Apr 25, 2021

I början av pandemin ville dr Emma Frans inte uttala sig om vilken strategi Sverige borde följa. ”Är visserligen epidemiolog men anser mig ändå inte vara tillräckligt kunnig för att säkert uttala mig om vilken strategi som är bäst.”
 
Få följde hennes exempel, och ett år senare...


Apr 18, 2021

Andreas Guiance är Tyngre. Tillsammans med kollegan Alex Danielsson har han lyft Sveriges kroppskultur från källargymmet till finrummet. Men vem är han egentligen? Vad försiggår bakom kulisserna på Tyngre? Och hur nära är han att slå ett svenskt rekord – vilket som helst – i bänkpress?
 
Välkommen till...


Apr 11, 2021

Fatmir Seremeti började förlora synen i tidiga tonåren. I dag, tjugofem år senare, ser han endast skillnad på ljus och mörker. Grön starr kändes som en dödsdom för den lilla killen i Rosengård, men genom att hitta till parasportens värld fick han hoppet åter – och vänner för livet.
 
I dag lyfter vi...


Apr 4, 2021

Från tonårens drömmar om att bli en machoman till att våga visa sig sårbar i TV4 på bästa sändningstid. Lukas Svärd föddes i fel kropp och har gjort en resa få av oss ens kan föreställa sig – och lyckats bli en förebild på kuppen, för de som behöver just en förebild som honom mest.
 
I dag lyfter vi...